ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ Σύλληψη 25χρονης για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»


Συνελήφθη ως ύποπτη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» 25χρονη φοιτήτρια της Φιλοσοφικής στην Αθήνα.

Σύλληψη 25χρονης για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»
Επίσης κατηγορείται για λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη πολεμικών τουφεκιών και άλλου οπλισμού.
Όπως έγινε γνωστό, η σύλληψή της έγινε διότι βρέθηκε γενετικό υλικό στα όπλα που είχαν εντοπιστεί στου Ζωγράφου, υπόθεση για την οποίασυνελήφθη προχθές 29χρονος στην Κορινθία.
Η συλληφθείσα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, είναι φίλη του 29χρονου και εντοπίστηκε σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας.
Κατά τις ίδιες πληφορορίες, δακτυλικά αποτυπώματα της 25χρονη είχαν εντοπιστεί στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης των «Πυρήνων», στο Χολαργό.
Από τότε ετέθη σε παρακολούθηση και οι αστυνομικοί που ασχολούντο με την υπόθεση, ανέμεναν να προκύψουν για περισσότερα στοιχεία για τη συλλάβουν. Οταν εντοπίστηκε γενετικό της υλικό στα όπλα από την Πανεπιστημιούπολη, προχώρησαν στη σύλληψή της.
Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο 29χρονος και η 25χρονη δεν θα είναι τα μοναδικά άτομα που θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των όπλων στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.
Τις επόμενες ημέρες ίσως υπάρξουν και άλλες συλλήψεις, οι οποίες θα έχουν σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook