ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο αυνανισμός τονίζει τη θηλυκότητα.!


aunanismos«Οι γυναίκες από τη φύση τους είναι σεξουαλικά όντα. Αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ύπαρξης τους». Αυτά υποστηρίζει η Py Kim Conant, συγγραφέας του βιβλίου «Μυστικά του Σεξ από μια Αμερικανίδα Γκέισα: Πως να Γοητεύσετε, να Ευχαριστήσετε και να Κρατήσετε τον Ανδρα σας» (Sex Secrets of an American Geisha: How to Attract, Satisfy, and Keep Your Man).


H Py Kim αποκαλύπτει τα μυστικά, τα οποία βοηθούν single ή παντρεμένες γυναίκες να κάνουν καλό σεξ και να εκφράσουν τη λάγνα ζωώδη φύση τους, ώστε να βιώσουν τη δύναμη της σεξουαλικότητας τους. Ωστότο η Py Kim προειδοποιεί ότι οι γυναίκες θα πρέπει να έιναι πλήρως ενήμερες για τις σεξουαλικές τους δυνατότητες και να προσανατολίζονται σε σχέσεις μόνο με σωστούς άντρες οι οποίοι να έχουν ως προτεραιότητα να ικανοποιούν τη σεξουαλικότητα του συντρόφου τους και με ποιότητα και με ποσότητα…


Η συγγραφέας συμβουλεύει τις γυναίκες να ανακαλύψουν και να «γευτούν» την ομορφιά, την θηλυκότητα και τη σεξουαλικότητα τους, ενώ θα ψάχνουν για έναν καλό σύντροφο είτε για σχέση είτε για γάμο.
Επίσης συμβουλεύει: «Νιώστε προκλητικά ενώ παίζεται με τον εαυτό σας. Για να γίνετε καυτές και σέξι χρειάζεται να έχετε πολλές σεξουαλικές εμπειρίες, και μόνες σας αλλά και μαζί με το σύντροφο σας.
Σημαντικό στοιχείο είναι να φτάνετε συχνά σε οργασμό. Είναι απαραίτητο να εξερευνήσετε ολοκληρωτικά τη ζωώδη, σεξουαλική φύση και επιθυμία σας.
Ξεκινήστε την σεξουαλική σας εξερεύνηση σήμερα, πρίν ξεκινήσετε να ψάχνετε το άλλο σας μισό ή ακόμα και άν βγαίνετε με κάποιον. Ακόμα και αν τώρα έχετε μια μονογαμική σχέση ή είστε παντρεμένη πρέπει αμέσως να αρχίσετε τη διερεύνηση των πιο κρυμμένων σας επιθυμιών.
Αισθανθείτε άνετες και υπερήφανες για τον κόλπο σας και τους ψυχικούς και σεξουαλικούς σας πόθους.
Βρείτε τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο για να ερευνήσετε τις σεξουλικές σας ανάγκες. Ακόμα και αν είστε μία γυναίκα που ήδη έχετε κάποια σεξουαλική εμπειρία ή ευχαρίστηση, βρείτε χρόνο να νιώσετε ακόμα πιό οικεία με τον εαυτό σας».
Η Py Kim Conant έχει εκδόσει τρία βιβλία στα Κορεάτικα, και είχε δική της στήλη στην εφημερίδα της Νότιας Καλιφόρνιας Korea Daily. Την έχουν φιλοξενήσει πολλά ραδιόφωνα και μεγάλα περιοδικά στις ΗΠΑ, επίσης δίνει μαθήματα, με θέμα: «Πως να παντρευτείτε σε ένα Χρόνο».
H Py Kim μένει στο Λος Άντζελες με το σύζυγο της, ο οποίος έχει βιώσει, φυσικά, όλα όσα διδάσκει η ίδια.
Πηγή: kamarinia.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook