ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οικονομάκου - Ματιάμπα: Η σχέση ήταν καταπιεστική

Οικονομάκου - Ματιάμπα: Η σχέση ήταν καταπιεστική
Οικονομάκου - Ματιάμπα: Η σχέση ήταν καταπιεστική
Λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια σχέσης, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ησαΐας Ματιάμπα χώρισαν. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έκαναν την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Μάιο και ο οριστικός χωρισμός ήρθε τον Ιούνιο.

Η δημοσιογράφος από το Ciao Κορύνα Μανταγάρη δήλωσε πως «πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση της με τον Ησαΐα ήταν λίγο καταπιεστική. Ο Ησαΐας είναι ένας άνδρας παλαιών αρχών, θέλει τη γυναίκα λίγο πιο ήρεμη και γι' αυτό αν ρίξουμε και μια ματιά στο παρελθόν η Αθηνά δεν ήταν τόσο διαχυτική. Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια ήταν αρκετά συνεσταλμένη. Ούτε έκανε αν το παρατηρήσετε τόσο σέξι εμφανίσεις».

Ενώ πρόσθεσε πως «τώρα ξεκίνησε να βγαίνει με τις φίλες της, την βλέπουμε να βγάζει φωτογραφίες. Ανέβασε στο Instagram πρόσφατα μια φωτογραφία με το μαγιό η οποία ήταν άκρως σέξι και αποκαλυπτική. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα καθοριστικά στη ζωή της».

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν είχε παραδεχτεί ποτέ δημόσια τη σχέση της με τον Ησαΐα Ματιάμπα. Αν και στο παρελθόν δήλωνε πολύ καλά στην προσωπική της ζωή δεν έδινε καμία παραπάνω πληροφορία.
Real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook