ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δείπνο για εφοπλιστές με θέα το Κάστρο στην Κάτω Πάφου


Πάφος: Ένα αλλιώτικο δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στην Πάφο τα στελέχη της εταιρείας Mastermind Shipmanagment Ltd, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της εμπορικής ναυτιλίας διεθνώς. Το δείπνο οργανώθηκε στον πλατειακό χώρο του Κάστρου της Κάτω Πάφου, με ντεκόρ το περίφημο μεσαιωνικό κτίσμα της Πάφου.
Τα στελέχη της εταιρείας, που επισκέφτηκαν το νησί στο πλαίσιο των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2013», καλωσόρισε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.
«Η παρουσία σας στην Πάφο, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017», τόνισε, «αποτελεί για μας ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, αφού αναμφίβολα συμβάλει στην προβολή της Πάφου στον διεθνή χώρο και την καταξίωσή της ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού».
Ο δήμαρχος Πάφου χαρακτήρισε επίσης σημαντικό το γεγονός ότι οι διακεκριμένοι επισκέπτες με την επίσκεψη τους στην Κύπρο θα έρθουν σε άμεση επαφή με τη σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα, θα γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του διαχωρισμού και των συνεπειών που προκάλεσε η τουρκική εισβολή και κατοχή στην μικρή μας πατρίδα και θα κατανοήσουν καλύτερα το εθνικό μας πρόβλημα και τον δίκαιο αγώνα του λαού μας για λευτεριά και δικαίωση.
Ο κ. Βέργας ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρείας που επέλεξαν την Πάφο για να δειπνήσουν στο καλούμενο «Μithological Dinner».
Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου
Πηγή: philenews.com

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.