ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γιατί απομακρύνει φίλους η Πάμελα Άντερσον;

Η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) πέρασε σε μια άλλη φάση της ζωής της τα τελευταία χρόνια όταν πήρε την απόφαση να κόψει τις κακές συνήθειες και με αυτό εννοούμε "τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια" –και όλα τα…
παρελκόμενα!

Πάμελα Άντερσον και κόκκινο μαγιό. Καυτός συνδυασμός όσα χρόνια και αν περάσουν...
Πάμελα Άντερσον και κόκκινο μαγιό. Καυτός συνδυασμός όσα χρόνια και αν περάσουν...
Έλα όμως που μερικοί από τους φίλους της δεν σέβονται την απόφασή της αυτή, οπότε δεν αφήνουν και στην 46χρονη σταρ άλλη επιλογή από το να τους "κόψει".

"Η Πάμελα είναι 'καθαρή' εδώ και πολύ καιρό και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγαίνει έξω ή δεν διασκεδάζει. Ούτε και ότι δεν μπορεί να συναναστρέφεται ανθρώπους που πίνουν, όμως δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχουν φίλοι της που ακόμη και σήμερα της προσφέρουν ποτό ή ό,τιδήποτε άλλο που δεν κάνει χρήση πια", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline φέρνοντας για παράδειγμα τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ (David LaChapelle ), ο οποίος έφαγε "πόρτα".

Βέβαια, εκτός από τις κακές συναναστροφές –τις οποίες κόβει "μαχαίρι" η Πάμ, σιγά σιγά- οι πηγές μιλούν για τις καλές, υπογραμμίζοντας την παρουσία του νυν συζύγου της Άντερσον, Ρικ Σάλομον (Rick Salomon).

Το ζευγάρι υπήρξε ξανά παντρεμένο για 10 εβδομάδες το 2007, αλλά φέτος οι δρόμοι τους ξαναβρέθηκαν και παντρεύτηκαν ξανά μυστικά…

womenonly.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.