ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

AΦΩΝΟΙ οι επιστήμονες!! ΠΟΙΟ θαλάσσιο τέρας έφαγε τεράστιο λευκό καρχαρία; (videos)

AΦΩΝΟΙ οι επιστήμονες!! ΠΟΙΟ θαλάσσιο τέρας έφαγε τεράστιο λευκό καρχαρία;
To Godzilla; Το Kraken; Τι θα μπορούσε να φάει ένα μεγάλο λευκό καρχαρία;...

Οι επιστήμονες στην Αυστραλία σηκώνουν τα χέρια ψηλά, κάνοντας… στην άκρη να έρθουν οι... συνωμοσιολόγοι, καθώς αδυνατούν να εξηγήσουν τι είδους θαλάσσιο… τέρας θα μπορούσε να φάει έναν – μέχρι πρότινος – δολοφόνο των ωκεανών, μήκους τριών μέτρων!

Γιατί μπορεί σύμφωνα με τον θυμόσοφο λαό να υπάρχει πάντα ένα μεγαλύτερο ψάρι, ωστόσο δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά οι ενδείξεις της συσκευής εντοπισμού του καρχαρία που ξεβράστηκε στην ακτή.

Σύμφωνα με αυτές, ο καρχαρίας (συμμετείχε χωρίς να το ξέρει σε έρευνα εδώ και δύο μήνες) βυθίστηκε ξαφνικά στα 1900 πόδια, ενώ ταυτόχρονα σημειώθηκε ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας του, παρόμοια με αυτή που παρατηρείται μέσα σε ένα πεπτικό σύστημα! Έπειτα, αφού έμεινε στο ίδιο βάθος και στην ίδια θερμοκρασία για πολλές ημέρες, έκανε κάποιες βόλτες μεταξύ βυθού και επιφάνειας, πριν τελικά η συσκευή δώσει σήμα από την... ξαπλώστρα!

Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι ο καρχαρίας μπήκε στο μενού ενός… κανίβαλου «κολλητού» του, ο οποίος ωστόσο θα έπρεπε να ήταν μήκους τουλάχιστον 5,5 μέτρων και βάρους 2 τόνων!
 loading...
Share on Google Plus

Tromero nea

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.