ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΠΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ !!

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΠΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ !!
“Ξέφυγε” επικίνδυνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, ο οποίος χαστούκισε παίκτη του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία!...

Το είδαμε και αυτό. Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, προφανώς έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο (κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία), χειροδίκησε κατά του ίδιου του του παίκτη, Αντώνη Κόνιαρη. Ο αθλητής της Εθνικής Εφήβων καθόταν στον πάγκο (22 δεύτερα πριν από την λήξη της δεύτερης παράτασης με το σκορ στο 82-87 για την Εθνική) με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να πετάει με απίστευτο μένος και μίσος την διαπίστευσή του στο πρόσωπο του νεαρού αθλητή και εν συνεχεία να τον χαστουκίζει, σε ένα επεισόδιο που γυρίζει το μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια πίσω.
Οι συμπεριφορές του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι κατακριτέες και δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση σε ένα προπονητή της Εθνικής Εφήβων. Το να χειροδικήσει προπονητής σε παίκτη του, σε αυτό το επίπεδο, είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να επιληφθούν άμεσα του θέματος και ο εν λόγω προπονητής να κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις του και για τις τακτικές του που δυσφημούν το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.