ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΦΩΤΟ: Η εναλλακτική εμφάνιση του Καρβέλα στην βάφτιση του εγγονού του!

ΦΩΤΟ: Η εναλλακτική εμφάνιση του Καρβέλα στην βάφτιση του εγγονού του!
Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο βαφτίστηκε χτες ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά. Ο Νινίκος -όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά η μητέρα του- πήρε το όνομα των δύο παππούδων του (που είναι συνονόματοι), και επίσημα πια. Το μυστήριο της βάφτισης τελέστηκε στο Μοναστήρι του Αξιον Εστί στον Βαρνάβα και νονά ήταν η Ελληνοαμερικανίδα Βιβιάννα Καραμάνη, η οποία είναι στενή φίλη της Σοφίας και, όπως κι εκείνη, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.
Από τους πρώτους που έφτασαν στο μοναστήρι ήταν η Αννα Βίσση, η οποία... πετούσε από τη χαρά της, καθώς -όπως έχει ομολογήσει η ίδια- είναι μια ευτυχισμένη χαζογιαγιά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια φορούσε ένα απλό σύνολο σε άσπρο - μαύρο και πόζαρε με άνεση στας φλας. Το ίδιο έκανε και η κόρη της Σοφία, η οποία, αν και έπρεπε να είναι αφοσιωμένη στον νεοφώτιστο που επιζητούσε την αγκαλιά της μαμάς του, χαμογελούσε σε όλους τους φωτογράφους και δεν δυσανασχέτησε στιγμή.
Με άνετο look
Με πολύ άνετο look εμφανίστηκαν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας (ο αντισυμβατικός συνθέτης μάλιστα φορούσε... σαγιονάρες) κρατώντας από το χέρι τον χαριτωμένο γιόκα τους Αντρίκο. Εκεί, βέβαια, ήταν η αγαπημένη κυρία Σοφούλα, γιαγιά της Σοφίας και μητέρα της Αννας Βίσση, η αδερφή της Νίκη Βίσση-Μπούφη με τις κόρες της, οι γονείς του Θανάση Πανουργιά, ο γνωστός επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς και λίγοι φίλοι των γονιών του μικρού Νικόλα.
Να αναφέρουμε ότι το «παρών» έδωσε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καλός φίλος της γιαγιάς Αννας, αγκαλιά με τον γιο του, στην πρώτη κοσμική εμφάνιση του μικρούλη.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στην «Κιμωλία», με τον Μανώλη Κονταρό στο γενικό -καλλιτεχνικό- πρόσταγμα.
 Η εναλλακτική εμφάνιση του Καρβέλα στην βάφτιση του εγγονού του!
 Η εναλλακτική εμφάνιση του Καρβέλα στην βάφτιση του εγγονού του!
 Η εναλλακτική εμφάνιση του Καρβέλα στην βάφτιση του εγγονού του!

madata
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.