ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οργή από τον αδελφό του Αντώνη Βαρδή για τη ταφή του πολυαγαπημένου μουσικοσυνθέτη... [photo]

Οργή από τον αδελφό του Αντώνη Βαρδή για τη ταφή του πολυαγαπημένου μουσικοσυνθέτη... [photo]
Του Φραγκίσκου Βιδάλη
Ο αδερφός του Αντώνη Βαρδή, Χρήστος Δείξιμος... μίλησε για την κηδεία αλλά και την ταφή του αδερφού του που «έφυγε» από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο μουσικοσυνθέτης είχε ως επιθυμία να ταφεί στο παρεκκλήσι που είχε φτιάξει στο κτήμα του στην Παιανία. Αυτό όμως δεν έγινε εφικτό, καθώς υπήρχαν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα.

Ο Χρήστος Δείξιμος μίλησε στο theTOC και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης, η Καλλιστώ και η Φιλοθέηαποφάσισαν να δημιουργήσουν το “Ίδρυμα Αντώνης Βαρδής”, ώστε να καταφέρουν να ταφεί ο αδελφός μου στο σπίτι, όπως είχε ζητήσει. Η περιπέτεια και η γραφειοκρατία που ζήσαμε είναι απίστευτη. 


Έφτασαν μέχρι το γραφείο της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, ακόμα και του Αντώνη Σαμαρά! Κανένας τους δεν υπέγραψε για αυτή την άδεια. Ο μόνος τρόπος να το κατάφερναν ήταν να δημιουργήσουν Ίδρυμα ώστε να ταφεί στον περίβολό του ο αδελφός μου. Θα γίνει, λοιπόν, τις επόμενες μέρες. 

Ζήτησαν όλοι της οικογένειας να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις στον Δήμο Παιανίας ότι θα γίνει για να μην ταλαιπωρηθούν και για να ταφεί απευθείας ο Αντώνης στο σπίτι και δεν το δέχτηκαν. Θα ακολουθήσουν τη διαδικασία, που θα πάρει γύρω στις 20 ημέρες ώστε να φτιαχτεί το Ίδρυμα. Θα είναι ένα κτίσμα γύρω στα 50 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτό μία φορά την εβδομάδα θα συναντούνται φίλοι και συνεργάτες του Αντώνη. Θα χρησιμοποιηθεί και για άλλους στόχους, κοινωνικούς. Κανένας δεν βοήθησε για να μην γίνει ταφή, εκταφή και ξανά ταφή. Θα πρέπει να πάνε ως μάρτυρες δυο άνθρωποι της οικογένειας στην εκταφή και αυτό είναι πολύ σκληρό, απάνθρωπο. Δεν υπάρχουν λόγια και χαρακτηρισμοί. Λυπούμαστε πολύ για τη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση των ιθυνόντων, ιδίως του Δημάρχου που είναι φίλος της Φιλοθέης και παλιός συμμαθητής της».

Ωστόσο, χθες το βράδυ η τελευταία σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία του μουσικοσυνθέτη και έγραψε εμφανώς αναστατωμένη για το γεγονός αυτό: «Ζωή μου, ούτε την επιθυμία σου δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε».


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.