ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χτενίσματα-Οι τάσεις για το 2015

Χτενίσματα
Οι πρώτες τάσεις μας δείχνουν
οτι η απλότητα,ο μινιμαλισμός και τα φυσικά μαλλιά όπως και πέρυσι,έτσι και φέτος θα είναι το statement των χειμερινών μηνών.Τα ιδιαιτέρως περίτεχνα χτενίσματα αλλά και το υπερβολικό styling θεωρούνται passe και οι κυριότερες επιλογές σας για stylish winter 2015 looks θα κυμανθούν ανάμεσα στις πλεκτές κοτσίδες που απο πέρυσι σας έχουμε παρουσιάσει σε πολλά άρθρα & videos απο τον πολυτελή μας χώρο στο Χαλάνδρι και θα έχουν περίοπτη θέση στα χτενίσματα σας,είτε πρόκειται για πιασμένα μαλλιά με πλεκτές κοτσίδες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού,είτε σε ελεύθερα μαλλιά με περισσότερες επιλογές ως προς τον αριθμό και στυλ τους.
Το Wet Look διατηρεί την δημοφιλή του θέση στα top χτενίσματα και για τον φετινό χειμώνα και όχι άδικα, καθώς το αποτέλεσμα του είναι πολύ glamourous και ξεφεύγοντας απο την παλαιότερη λογική πως πρόκειται αποκλειστικά για ένα καλοκαιρινό τρόπο χτενίσματος.Οι πάντα διαχρονικές ponytails σε κάθε τους εκδοχή,είτε ψηλά πιασμένες,είτε low riders ponytails αλλά και οι πιο alternative κοτσίδες θα αποτελέσουν την πιο εύκολη και ξεκούραστη για τα μαλλιά σας λύση ώστε να είστε πάντα περιποιημένες αλλά και διαφορετικά χτενισμένες,με τις ατελείωτες παραλλαγές τους,πολλές απο τις οποίες θα δείτε άμεσσα,στις πιο fresh version τους μέσα απο το site μας!Τα ίσια,sleek μαλλιά μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα αλλά πάντα δίνουν την αίσθηση των καλοχτενισμένων μαλλιών ενώ ο όγκος στα μαλλιά (δίνει ένα πιο αριστοκρατικό και επίσημο στιλ, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από τα trends των χτενισμάτων.Ο γαλλικός κότσος έχει την τιμητική του.
Προσδίδει στιλ και τύπο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσει αποδίδει μια σοφιστικέ αύρα. Είναι κατάλληλος για γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές και φινετσάτες χωρίς να χάνουν πόντους από την δυναμική προσωπικότητά τους.
Αν χρησιμοποιείτε τσιμπιδάκια στα μαλλιά σας αλλά μέχρι τώρα φροντίζατε να τα κρύβετε,φέτος θα κάνετε το εντελώς αντίθετο καθώς η hair fashion τα θέλει να φαίνονται. Θα συναντήσετε διάφορα τσιμπιδάκια.
Από πολύ απλά έως αρκετά φανταχτερά.Οι φράντζες και oι αφέλειες που κερδίζουν όλο και περισσότερες γυναίκες θα παραμείνουν στην ζωή σας ενώ τα lobs και τα ασσύμετρα καρέ ήρθαν για να μείνουν!
Τέλος,τα πιασμένα στο πλάι μαλλιά τα είδαμε πολύ ως στιλ πριν μερικούς μήνες, στις χειμερινές collection όλων των guru της μόδας. Είναι πολύ απλό και εύκολο για κάθε γυναίκα να τα δημιουργήσει, καθώς και να τα συνδυάσει σε κάθε της εμφάνιση.Πολλά ακόμα trends για τα χτενίσματα σας μας περιμένουν μέσα στην χειμερινή σεζόν και μέσα απο τα άρθρα μας,θα ανακαλύπτεται πάντα νωρίτερα απο όλους τις τάσεις που άμεσσα πρέπει να υιοθετήσετε,για αυτό σας προτείνουμε να μείνετε συντονισμένες στα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP.
 Click to enlarge image ln18966692.jpgClick to enlarge image ln18966692.jpgClick to enlarge image ln18966692.jpg
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.