ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πακιστάν: Μπλακ άουτ βύθισε στο σκοτάδι ολόκληρη τη χώρα..

pakistanΣτο σκοτάδι βυθίστηκε το Πακιστάν εξαιτίας της πτώσης του βασικού καλωδίου διανομής... ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας.

Η ζημιά που προκάλεσε τη διακοπή του ρεύματος η οποία επηρέασε τις μεγάλες πόλεις του Πακιστάν, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ, αφορά στο καλώδιο που συνδέει το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας «Hubco» με το εθνικό δίκτυο. Σύμφωνα με τον υπουργό Ενέργειας της χώρας, το μπλακ άουτ έπληξε το 80% της χώρας. Η ζημιά θα αποκατασταθεί σε οκτώ ώρες, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο υπάλληλος της εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, υπό καθεστώς ανωνυμίας. 

«Δεν θα κοιμηθούμε μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Ναουάζ Σαρίφ» ανακοίνωσε το υπουργείου Ενέργειας στο Twitter.

Το Πακιστάν έχει συχνά πρόβλημα διακοπής της ηλεκτρικής ενέργειας εξαιτίας της πεπαλαιωμένης ενεργειακής βιομηχανίας που διαθέτει. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναουάζ Σαρίφ , ακύρωσε το ταξίδι του αυτή την εβδομάδα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, λόγω της σοβαρής ενεργειακής κρίσης που προκλήθηκε από το κλείσιμο των εισαγωγών πετρελαίου εξαιτίας αθετήσεων των υποχρεώσεων έναντι των πιστωτών.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.