ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα με παραποιημένα διαβατήρια

thessaloniki paranoma diavathria
Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες (28-02-2015) στο κέντρο της πόλης, δύο άτομα, στο πλαίσιο...συνεργασίας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος με άλλες Ευρωπαϊκές Αστυνομίες.

Πρόκειται για 59χρονο ημεδαπό και 26χρονο υπήκοο Γεωργίας, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της «Πλαστογραφίας», «Ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης», «Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος» και παράβασης του Νόμου «Περί αλλοδαπών».

Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίσθηκε ο 26χρονος τη στιγμή που εξέρχονταν από ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης και σε έλεγχο στοιχείων ταυτότητας που πραγματοποιήθηκε, υπέδειξε διαβατήριο έτερου ατόμου το οποίο είχε νοθευτεί, έχοντας στο εσωτερικό του πλαστή σελίδα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος, χρησιμοποιώντας το εν λόγω διαβατήριο, διέμενε στο προαναφερόμενο ξενοδοχείο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

Ένας φάκελος ταξιδιωτικής εταιρείας που περιείχε: 
Τρεις (3) κάρτες επιβίβασης με στοιχεία τα αναγραφόμενα στο διαβατήριο,
Μία σελίδα ηλεκτρονικής κράτησης αεροπορικού εισιτηρίου,
Μία (1) βεβαίωση διαμονής σε ξενοδοχείο της Κύπρου
Πλήθος αχρησιμοποίητων πακέτων καρτοκινητής.

Πλησίον του ξενοδοχείο, εντοπίσθηκε εντός αυτοκινήτου και συνελήφθη ο 59χρονος συνεργός του 26χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένα διαβατήριο Γεωργίας, στο οποίο αναγράφονταν τα πραγματικά στοιχεία του 26χρονου, πλην όμως εντός αυτού υπήρχε επικολλημένη άδεια διαμονής, η οποία ήταν προϊόν κλοπής,
• Ένα δελτίο μεταφοράς κεφαλαίων εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, για αποστολή χρηματικού ποσού (3.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Πηγή:thestival.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.