ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΗΜΕΡΑ ΚΟΛΑΣΗ για την μητέρα του Βαγγέλη - Τι μαρτύριο θα αναγκαστεί να περάσει σήμερα, έξι μέρες μετά την κηδεία του γιου της;

giakoumakis
Έξι μέρες μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή ετοιμάζεται να...
δώσει νέα κατάθεση στην αστυνομία, μια μέρα που υπό κανονικές συνθήκες θα γιόρταζε τα γενέθλια του παιδιού της. Μέσα στον πόνο της απώλειας του αγαπημένου της Βαγγέλη, η Μαρία Γιακουμάκη ξεκαθαρίζει ότι μόνο η έρευνα της Αστυνομίας θα καταδείξει αν και ποιοι ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της.

«Αν κάποιοι ευθύνονται, ξέρω τι πρέπει να κάνω ως μάνα. Αν κριθούν ένοχοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ως οικογένεια. Με το νόμο και ειρηνικό τρόπο. Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να την πληρώσουν αθώοι. Δεν θέλω να την πληρώσουν αθώοι.  Να κρίνουν σωστά θέλω. Με λεπτομέρεια και υπομονή. Να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα» λέει η μητέρα του φοιτητή.

Η Μαρία Γιακουμάκη, θα κληθεί εντός της ημέρας να δώσει νέα κατάθεση, σε μία προσπάθεια να ανασύρει από τη μνήμη της λεπτομέρειες από την τηλεφωνική συνομιλία με το γιο της, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες, ίσως και να δώσουν νέα κατεύθυνση σε αυτές. Εκτιμάται ότι τώρα η αστυνομία θα προσπαθήσει με τη βοήθεια της μητέρας του Βαγγέλη να έχει μία περισσότερο αναλυτική διάσταση για το τι συνέβη τις τελευταίες μέρες και ώρες της ζωής του άτυχου Βαγγέλη και τι ειπώθηκε στις τελευταίες συνομιλίες.



Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται! Ποιο ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχτηκε στο κινητό του Βαγγέλης Γιακουμάκης; [video]


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.