ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Kαι σήμερα αστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες.!

kairos 27-3-15
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια ενδέχεται…κατά τόπους να είναι ισχυρά, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, στα κεντρικά και νότια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου), 15 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 22 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Άστατο καιρό με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.