ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η απίστευτη μεταμόρφωση Ελληνίδας ηθοποιού - Έχασε 24 ολόκληρα κιλά και είναι άλλος άνθρωπος (PHOTOS)

diagoupi tzeni
Η Τζένη Διαγούπη είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς,...
την οποία το κοινό έχει γνωρίσει και έχει λατρέψει μέσα από πλήθος κωμικών ρόλων που έχει παίξει στην τηλεόραση. Και την ακολουθεί και στις δουλειές της στο θέατρο.
Η ηθοποιός αυτή την περίοδο,  όπως σημειώνει το gossiptv.gr,  κάνει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια για να μάθει να τρώει σωστά και να μην έχει το αίσθημα της πείνας. «Αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω. Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες για ν' αδυνατίσω. Έχω κάνει πάρα πολλές δίαιτες. Αυτή τη στιγμή βρήκα την Ισμήνη, τον άνθρωπο που με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι εξαιρετική διαιτολόγος. Μαζί έχουμε κάνει έναν άθλο. Έχω χάσει από τις 6 Οκτωβρίου που ξεκινήσαμε 24 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 24. Πρέπει να μάθω να τρώω συντηρητικά. Αυτές που βγαίνουν στη τηλεόραση και λένε ότι τρώνε και δεν παχαίνουν λένε ψέματα. Πεινάνε όλες, ζουν με ένα μαρούλι και ένα ποτήρι γάλα. Στερούνται, δοκιμάζουν, δεν τρώνε. Δεν αδυνατίζω για να βρω γκόμενο, δεν έχω αυτή την ανάγκη. Τώρα είμαι 40 χρονών, μετά αρχίζουν διάφορα προβλήματα, χοληστερίνη, σάκχαρο, ορμονικά. Δεν νομίζω ότι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στους ρόλους γιατί δεν έχω αλλάξει και τόσο».
Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις τελευταίες φωτογραφίες της ηθοποιού που δείχνουν τη θεαματική της μεταμόρφωση! Δείτε τις παρακάτω:
adinatise i tzeni diagoupi
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.