ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πρόγνωση καιρού για Κυριακή 5-4-2015.

kairos 5-4-15
Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές κυρίως στη δυτική και Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Κυριακή 5 Απριλίου 2015. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Στερεά και την Ήπειρο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα κατά τόπους σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Συννεφιά με πιθανότητα τοπικών βροχών, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.