ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νέα αναφορά Τσίπρα σε δημοψήφισμα...

tsipras-gia-dimopsifisma
Δεύτερη αναφορά σε ενδεχόμενο δημοψηφίσματος έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μέσα σε λίγες ώρες, μιλώντας σε κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του Προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη αναφορά του σε αυτό, ήταν χθες το βράδυ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον Ενικό».

Ειδικότερα, στην τετράωρη συνεδρίαση των δύο οργάνων, ο πρωθυπουργός θέλησε να ενημερώσει αναλυτικά τα στελέχη του κόμματός του για την πορεία των διαπραγματεύσεων και αυτό έκανε, επιμένοντας ότι στόχος είναι ο «έντιμος συμβιβασμός» με τους εταίρους. 

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος ότι εντός των επόμενων ημερών, θα καταλήξουμε σε συμφωνία, υποστήριξε όμως ότι αν αυτή είναι εκτός των ορίων που του θέτει η λαϊκή εντολή που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, τον λόγο θα έχει ο λαός. 

«Είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων. Στόχος είναι ο έντιμος συμβιβασμός στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, εκτιμώντας ότι οδεύουμε προς συμφωνία με τους εταίρους. «Αν και εφόσον η συμφωνία που θα μας προτείνουν όμως, δεν είναι εντός των ορίων που θέτει η λαϊκή εντολή που έχουμε, τότε θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού», είπε, αναφερόμενος εκ νέου σε δημοψήφισμα. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα αναγκαστεί να προσφύγει σε κάτι τέτοιο… 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.