ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με καλό καιρό το ψήσιμο του οβελία..!

psisimo tou obelia
Υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν ανήμερα του Πάσχα, μάλιστα σε ορισμένες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει και τους 20 βαθμούς και το έθιμο του ψησίματος του οβελία θα γίνει σε όλη την χώρα, με ανοιξιάτικο καιρό.

Οι βόρειοι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι χαμηλής έντασης και δεν πρόκειται να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και σε όσους επιλέξουν ανήμερα του Πάσχα να ταξιδέψουν στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Δευτέρα του Πάσχα, ημέρα που θα αρχίσει η επιστροφή των εκδρομέων. Η ΕΜΥ προβλέπει ασθενείς βροχοπτώσεις στα δυτικά της χώρας.

Λιγότεροι έφυγαν σε σχέση με πέρσι

Μειωμένος κατά 4% περίπου ήταν και ο αριθμός των αυτοκινήτων που πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας προς την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι είχαν περάσει 30.000 αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι τις ίδιες ώρες είχαν περάσει 33.000.

Την Μεγάλη Πέμπτη, ειδικά μετά το μεσημέρι, η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε όλα τα μέσα μεταφοράς, ενώ αντίστοιχη ήταν και η κίνηση στις εθνικές οδούς. 

Από τα στοιχεία της Τροχαίας φέτος τη Μ. Πέμπτη πέρασαν από την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου 77.640 οχήματα, ενώ πέρυσι την ίδια ημέρα είχαν περάσει 76.391 οχήματα.

Από την Αθηνών - Λαμίας φέτος τη Μ. Πέμπτη πέρασαν 52.872 οχήματα, ενώ πέρυσι πέρασαν 53.547 οχήματα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.