ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ραγκούσης: Η Βίκυ θα κάνει αποκαλύψεις.!

stamath viky
Έτοιμη να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τις μίζες των εξοπλιστικών δηλώνει η Β. Σταμάτη, μέσω του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση, ο οποίος την επισκέφθηκε το πρωί στο Δρομοκαΐτειο. 

«Η Βίκυ Σταμάτη θα κάνει αποκαλύψεις πάνω σ αυτά τα πράγματα που της ζητούσαν από καιρό. Θα τα καταθέσει όχι ως αντίδωρο σε κάτι, αλλά στην πίστη της ότι υπήρξε μια μεγάλη κατασυκοφάντηση στην υπόθεση του Τσοχατζόπουλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.




Το χρονικό της παράδοσης
Ηταν 14.25, το μεσημέρι της Παρασκευής. Στο γραφείο του δικηγόρου της Βίκυς Σταμάτη, χτύπησε το τηλέφωνο, με τον Φραγκίσκο Ραγκούση, όπως δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής», να λέει:

«Θέλει να παραδοθεί; Έχει σημασία! Πώς είναι η υγεία της; Και πού βρίσκεται να ζητήσουμε τη διασφάλιση της εμφάνισής της με την παρουσία εισαγγελέα;».

Στο σημείωμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε γραφεί η διεύθυνση που έκρυβε το μυστικό: Εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας.

Ο δικηγόρος ενημέρωσε τον κ. Ντογιάκο ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου θέλει να παραδοθεί και γνωρίζει πού βρίσκεται. 

Η άλλη γραμμή δεν ακούγεται, αναφέρει το ρεπορτάζ, αλλά ο προϊστάμενος που είχε κλείσει εισιτήρια να φύγει, ανέβαλε το ταξίδι του και έσπευσε αμέσως στο Χαϊδάρι.

Η Βίκυ Σταμάτη καθόταν στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού και όταν είδε τον συνήγορό της διημείφθη, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο παρακάτω διάλογος: 

Σταμάτη: «Πώς είσαι; Θέλω να δω το παιδί μου».

Ραγκούσης: «Τώρα που σε βρήκα, είμαι καλά. Πού ήσουν όλο αυτό το διάστημα; Πώς έφυγες;».

Σταμάτη: «Περιπλανιόμουν όλο το βράδυ, ώσπου έφτασα εδώ. Ήμουν κουρασμένη, κρύφτηκα εδώ και ξεκουράστηκα».

Ραγκούσης: «Ποιος σε βοήθησε;».

Σταμάτη: «Κανένας, μόνη μου έφυγα. Και μετά χάθηκα στους δρόμους...».

Στη συνέχεια, δύο εννιάχρονα αγόρια που συνάντησαν την κ. Σταμάτη, λίγο προτού εμφανιστούν οι εισαγγελείς και οι αστυνομικοί, είπαν:

«Την είδαμε και την πλησιάσαμε. Μας ρώτησε τα ονόματά μας, ήταν ευγενική και φαινόταν κουρασμένη. Μετά πήγαμε και βρήκαμε τη μητέρα μας και της το είπαμε». 

«Φως» στις συνθήκες φυγής
Πίσω από την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο βρίσκεται μία 46χρονη, πρώην εργαζόμενη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Με βάση τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, η συγκεκριμένη γυναίκα προσήχθη το Σάββατο, στην Ασφάλεια, για να εξετασθεί και ομολόγησε ότι παρείχε συνδρομή στην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, προκειμένου αυτή να καταφέρει να αποδράσει.

Όλα άρχισαν πριν από τρεις μήνες, όταν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, την λυπήθηκε γιατί ήταν σε κακή κατάσταση και της παρέδωσε το κλειδί του λουκέτου της μπαλκονόπορτας του θαλάμου όπου νοσηλευόταν, απ' όπου και έφυγε.

Την ημέρα της απόδρασης, η 46χρονη γυναίκα παρέλαβε τη Β. Σταμάτη με το αυτοκίνητο της και την μετέφερε στο σπίτι του φίλου της κόρης της. Εκεί, την παρουσίασε ως μια φίλη της που είχε προβλήματα και την φιλοξένησαν.

Τελικά, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν άντεξε και τηλεφώνησε στον συνήγορό της, μέσω του οποίου έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο που βρισκόταν και την παρέλαβαν, για να γυρίσει τελικά πάλι στο Δρομοκαΐτειο.

Σε βάρος του νεαρού ζευγαριού δεν προκύπτουν στοιχεία για ανάμειξη στην υπόθεση, καθώς, όλοι λένε, πως δεν γνώριζαν ποια ήταν η φιλοξενούμενη της πρώην εργαζόμενης στο Δρομοκαΐτειο.

Μετά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς, η 46χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.