ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυτός είναι ο σύντροφος του Καπουτζίδη [photo]

kapountzidis
Οι Έλληνες τον γνώρισαν μέσα από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, την«Εθνική Ελλάδος», ωστόσο, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την διαδρομή του...


Ο Καναδός Μάικλ Γουίνγκτον είχε όνειρο να γίνει μπασκετμπολίστας, αλλά το εγκατέλειψε όταν αποφάσισε να αφήσει το Βανκούβερ για να πάει στο πανεπιστήμιο του Γέιλ να σπουδάσει υποκριτική.

maikl gouingkton


Όταν αποφοίτησε, μετακόμισε στη Ρωσία. Στα δέκα χρόνια που έμεινε στηΜόσχα, πήρε το δεύτερο πτυχίο του από το Θέατρο Τέχνης και συμμετείχε σε δεκάδες παραστάσεις.

Την Ιθάκη του, όμως, ένιωσε πως την βρήκε στην Ελλάδα, όπου εκτός από ηθοποιός είναι και καθηγητής στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών, στο οποίο διδάσκει θέατρο.

«Πήγα στην οντισιόν για την “Εθνική Ελλάδος” όταν η Ρομίνα Κατσικιάν, που υποδύεται τη Ράγια στη σειρά, μου είπε ότι έψαχναν για Καναδούς ηθοποιούς.Πήγα, μίλησα με την παραγωγή και την επόμενη που με κάλεσαν ξανά συνάντησα τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αμέσως μου είπε ότι θα έπαιρνα το ρόλο και μου άρεσε πολύ γιατί ήταν κόντρα σε μένα ένας νεαρός που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Είχα να δουλέψω και κάτι σωματικά, όχι μόνο τα λόγια. Ως άνθρωπος ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι εξαιρετικός. Γελάει συνέχεια, είναι έξυπνος και χαρούμενος», είπε μεταξύ άλλων ο ΜάικλΓουίνγκτονστην εφημερίδα Espresso.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.