ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Tips για υγιή χείλη.!

tips-gia-omorfa-kai-ugih-xeilia.jpg
Τα χείλη είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μην ξεχνάτε ότι πίσω από αυτό κρύβεται το χαμόγελο σας! 

Έτσι, λοιπόν, θα πρέπει να φροντίζουμε και να προσέχουμε την συγκεκριμένη περιοχή. Τα χείλη μας πρέπει να είναι ενυδατωμένα και υγιή. Υπάρχουν κάποια απλά βήματα που θα βελτιώσουν σίγουρα την κατάσταση των χειλιών σας.

Peeling
Κάνετε peeling στα χείλη σας δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ή όποτε το κρίνετε απαραίτητο. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος που μπορείτε να εφαρμόσετε. Βρέξτε τα χείλη σας με χλιαρό νερό και μετά σκουπίστε τα με καθαρή πετσέτα προσώπου.Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα μελιού μαζί με το νερό. Θα μαλακώσουν ακόμα περισσότερο τα χείλη σας. Σε περίπτωση που υπάρχει έντονο πρόβλημα σκασίματος στην περιοχή, καλύτερα επισκεφτείτε τον δερματολόγο σας.

Ενυδάτωση
Φροντίστε να έχετε πάντα ενυδατωμένα τα χείλη σας. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με lip balm. Επιλέξτε ένα καλό ενυδατικό balm με βιταμίνη Ε, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, shea butter. Εάν έχετε αρκετά ευαίσθητα χείλη χρησιμοποιείστε ένα προϊόν που να περιέχει καμφορά.
Ρυτίδες γύρω από την περιοχή των χειλιών

Εξαιτίας του ήλιου, του καπνίσματος και της έκφρασης δημιουργούνται έντονες ρυτίδες γύρω από τα χείλη. Για να βελτιώσετε το πρόβλημα διαλέξτε προϊόντα που να περιέχουν ρετινόλη και βιταμίνη C.

Επιλογή lipstick
Μην ξεχνάτε ποτέ να ολοκληρώνετε πάντα το makeup με ένα lipstick, υπό την προϋπόθεση να περιέχει συστατικά που τρέφουν σε βάθος τα χείλη. Επιλέξτε τόνους του κόκκινου, όπως στην απόχρωση του βατόμουρου ή της Βουργουνδίας, για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Nude ή ροζ χρώματα για πιο διακριτικό αλλά μοντέρνο look.

Πηγή: jenny.gr

Διαβαστε επισης:

Μικρές συμβουλές για να έχεις τα τέλεια χείλη που θα ζηλεύουν όλοι...








loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.