ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φτιάξτε τη δική σας μάσκα προσώπου και σώματος με χοντρό αλάτι και μέλι..

ftiaxe-tin-diki-sou-maska-me-alati-kai-meli
Στο σώμα μας υπάρχει συγκέντρωση μεταλλικών στοιχείων και θρεπτικών συστατικών αντίστοιχη με το θαλασσινό νερό. Έτσι, το θαλασσινό αλάτι είναι απαραίτητο για την ισορροπία, την προστασία και την αποκατάσταση του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και των δοντιών.

Βασική διαφορά μεταξύ του επιτραπέζιου και του χοντρού αλατιού είναι η περιεκτικότητά τους σε μέταλλα. Το χοντρό αλάτι περιέχει σημαντική ποσότητα μαγνησίου, ασβεστίου, νατρίου και καλίου, συστατικά απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

Συνδυάστε το χοντρό αλάτι με το μέλι για να φτιάξετε μια εύκολη μάσκα προσώπου και σώματος στο σπίτι. Τα δύο αυτά συστατικά έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Έτσι, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και προλαμβάνουν τα ενοχλητικά εξανθήματα. Παράλληλα, συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της παραγωγής των φυσικών ελαίων της επιδερμίδας και διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο.

Για να φτιάξετε τη μάσκα, το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο κουταλιές του γλυκού χοντρό αλάτι και τέσσερις κουταλιές του γλυκού μέλι.

Απλώνετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Εάν χρησιμοποιήσετε τη μάσκα στο πρόσωπο, αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη μάσκα για 10-15 λεπτά. Βρέξτε ένα πανί σε ζεστό νερό και κάντε απαλό μασάζ. Καθώς θα ξεπλένετε τη μάσκα, μπορείτε επίσης να κάνετε απαλό μασάζ με τα δάχτυλα στο πρόσωπο ή το σώμα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.