ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Στην σχέση μου με την Ναταλία, υπήρξαν και οι ‘’καλοθελητές’’»

sti sxesi sou-me-tin-natalia-ipirxan-kai-i-kalothelites
Ο Μάνος Ιωάννου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στο αν φανταζόταν πως η σχέση του και κυρίως ο χωρισμός του από την Ναταλία Γερμανού, θα γινόταν πρωτοσέλιδο και εξώφυλλο σε περιοδικά; «Όταν είδα πως ο δεσμός μας έγινε πρωτοσέλιδος, αμέσως κατάλαβα πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο και στον χωρισμό. Αυτό συμβαίνει, διότι δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν».

Άραγε η δημοσιότητα που πήρε ο δεσμός τους ήταν κάτι που λειτούργησε αρνητικά ανάμεσά τους; «Υπήρξαν και οι ‘’καλοθελητές’’ που έβαζαν λόγια και σίγουρα δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Αυτό, σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα που έχουμε και οι δυο, σίγουρα έπαιξε αρνητικό ρόλο και δημιούργησε ορισμένα προβλήματα. Αν, όμως, γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα. Μπορεί να έκανα λάθος χειρισμούς, αλλά από τα λάθη μου μαθαίνω».

Παρότι γράφτηκε πως το Πάσχα εκείνος και η Ναταλία βρέθηκαν μαζί στο Λονδίνο, ο Μάνος δεν θέλει να σχολιάσει καθόλου το συγκεκριμένο θέμα και το σέβομαι. Εξάλλου, με την Ναταλία έμειναν σχεδόν δυο χρόνια μαζί και είναι μια σχέση που τίμησε και εξακολουθεί να προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλήθεια, η διαφορά ηλικίας, έπαιξε κι αυτή κάποιον αρνητικό ρόλο στην έκβαση της σχέσης τους; «Καθόλου. Αν περνάς καλά με τον άνθρωπό σου, αυτό δεν το σκέφτεσαι καν. Άλλωστε, όλες οι κοπέλες μου ήταν μεγαλύτερες. Δεν είχα ποτέ σχέση με μικρότερή μου.»

«Πάντα ήθελα δίπλα μου μια γυναίκα έξυπνη, με χιούμορ, που να μπορώ να μιλάω μαζί της», εξηγεί, ενώ μου ξεκαθαρίζει πως μετά από έναν χωρισμό δεν μπορεί να κρατήσει φιλικές σχέσεις με μια γυναίκα. «Ένα ‘’γεια’’ μπορείς να πεις, αλλά μέχρι εκεί. Όπως και να χει, ένας χωρισμός είναι επώδυνος και κάθε είδους επαφές κάνουν το κλίμα ακόμα πιο βαρύ», συμπληρώνει. Ποια είναι η σχέση του με την Ναταλία σήμερα; «Περάσαμε πολύ ωραία αυτά τα δυο χρόνια και εννοείται πως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε», απαντά.

real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.