ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μαξίμου: Κανένα σχόλιο-απάντηση στις προτάσεις που καταθέσαμε..

apo-maximou-kamia-apantisi-gia-tis-protaseis-pou-katathesame
Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού με την γερμανίδα καγκελάριο και τον Γάλλο πρόεδρο κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι τόσο για την πρόταση, όσο και για τα δύο συμπληρωματικά κείμενα που κατατέθηκαν δεν υπάρχει κανένα σχόλιο-απάντηση.

Συγκεκριμένα πηγές του Μαξίμου ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει στους θεσμούς την πρότασή της, καθώς και δύο συμπληρωματικά κείμενα με συγκεκριμένες, εναλλακτικές επεξεργασίες για το δημοσιονομικό κενό και την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Οι προτάσεις αυτές κατατέθηκαν στον ευρωπαίο Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί την Δευτέρα αργά το βράδυ. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο/απάντηση στην ελληνική αντιπροσωπεία που παραμένει στις Βρυξέλλες.

Γαλλικές πηγές στο Reuters: Δεν έχει κλειδώσει το ραντεβού

Δεν έχει προγραμματιστεί η συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ-Ολαντ υποστηρίζει γαλλική πηγή στο Reuters. «Δεν έχει καθοριστεί ραντεβού σε αυτό το στάδιο, θα δούμε τι θα γίνει όταν φτάσουμε εκεί [Βρυξέλλες]», υποστήριξε.

Οι τρεις ηγέτες αναμένεται να συναντηθούν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης με ηγέτες από την Λατινική Αμερική και την Καραϊβική προκειμένου να συζητήσουν για το ελληνικό πρόβλημα.


Διαβαστε επισης:
Η Συνάντηση είναι κρίσιμη και σε βαρύ κλίμα.





loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.