ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι διάλογοι Τσίπρα με Θεοδωράκη και Γεννηματά - Τι είπαν οι αρχηγοί.

oi-dialogoi-tsipra-me-theodwraki-kai-genimata
Συναντήσεις με δύο αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία της διαπραγμάτευσης είχε το πρωί της Τρίτης (16/06) στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

«Το μείζον είναι να μπορέσουμε να φέρουμε μια βιώσιμη συμφωνία και δεν είναι μείζον μόνο για την κυβέρνηση είναι για την χώρα. Το κρίσιμο είναι να κλείσει ο φαύλος κύκλος δηλαδή να μην αναγκαστούμε να πάμε σε μια συμφωνία που σε έξι μήνες θα μας δώσει τα ίδια» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνομιλία που είχε με τον Σταύρο Θεοδωράκη λίγα λεπτά τις 10 το πρωί αφότου ο επικεφαλής του «Ποταμιού» πέρασε τις πύλες του μεγάρου Μαξίμου.




Ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία έως το τέλος του μήνα η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τη δόση του ΔΝΤ.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος από τη συνάντησηυποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πάει δεξιά στο Κούγκι ή αριστερά στην ευρωπαϊκή πορεία. Και οι δυο δρόμοι είναι δύσκολοι αλλά ο πρώτος οδηγεί στην καταστροφή».




Στον διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες ο πρωθυπουργός με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκαν κυρίως στις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ.




Ακολούθως στις δηλώσεις της μπροστά στις κάμερες η κ. Γεννηματά τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Η ρήξη δεν είναι λύση είναι καταστροφή», 



real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.