ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πάγκαλος: Δεν θα ψηφίσω για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

den-tha-psifisw-gia-proedro-tou-pasok
Δεν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του σήμερα στον Βήμα FM.

«Είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ από τις τελευταίες εκλογές. Τώρα καλούν τον ενδιαφέροντα κόσμο και τον ρωτάνε "ποιος είναι καλύτερος από τη Φώφη Γεννηματά; Ο - πώς λέγεται ο από την Αρκαδία, αυτός ο γιατρός, ο κοντός; - ο Κωνσταντινόπουλος, που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, και ο Ανδρέας Λοβέρδος;". Δεν με ενδιαφέρει! Θα είναι πρόεδρος ποιανού πράγματος; Που παίρνει 2,5%; Θα μετανοήσουν επειδή θα πούνε, η Φώφη, ο Λοβέρδος ή ο Κωνσταντινόπουλος; Έχει τελειώσει αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ απεδείχθη το πραγματικό κόμμα των φαύλων διορισμένων με ρουσφέτι στο Δημόσιο πασόκων. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν μετανιώσει, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μετανιώσει ποτέ, γιατί κάνανε την επιλογή της ζωής τους, γιατί επιτέλους βρήκαν το κόμμα που τους πρέπει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ στην τελευταία του έσχατη απόδειξη. Όπως επρόκειτο να καταντήσει. Όλα τα λαμόγια, όλοι οι διεφθαρμένοι, όλοι οι τεμπέληδες, όλοι οι άχρηστοι, όλοι οι φαύλοι, είναι στο ΠΑΣΟΚ!», σημείωσε

«Πιστεύω ότι έχουμε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Καταρχήν, άμα τούς πείτε "είστε κεντρώο κόμμα;", θα πουν: "Όχι, είναι λαϊκοί αγωνιστές και οι τρεις". Οι λαϊκοί αγωνιστές στην Ελλάδα είναι οι οπαδοί του ρουσφετιού, της πελατείας της πολιτικής και του κρατισμού. Είναι γνήσιοι ΠΑΣΟΚ και οι τρεις. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να γίνει οτιδήποτε. Αν θέλουν αυτοί, ο Λοβέρδος π.χ., ο οποίος είναι ο πιο ρηξικέλευθος από αυτούς, και έχει κάτι στο μυαλό του να κάνει, δεν θα τον αφήσουν αυτοί από κάτω. Η λίστα της Ελληνικής Βουλής αποτελείται από διορισμένους με ρουσφέτι δημοσίους υπαλλήλους, 80%. Είναι αυτοί που δεν τους πλήρωνε το κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος.

«Δεν τον ξέρω (τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο), είναι ασήμαντος. Είμαι σίγουρος ότι εκλέγεται κατά τον τρόπο αυτόν που εκλέγεται. Τον έχω δει μέσα στη Βουλή να περιφέρεται μονίμως με ένα κινητό. Ο οποιοσδήποτε από τους τρεις αυτούς δεν θα αφεθεί από την βάση του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει παραμείνει εκεί που είναι ό,τι πιο παλιό και σάπιο και καθυστερημένο υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ, να προχωρήσει. Κι εγώ δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό το πράγμα. Έχει τελειώσει το ΠΑΣΟΚ για μένα», ανέφερε ακόμη.

Σχετικά με το αν μπορεί το Ποτάμι να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς, ο κ. Πάγκαλος παρατήρησε πως «το Ποτάμι μπορεί ίσως να το κάνει, αν και η προσωποποίηση του ηγετικού ρόλου του κ. Θεοδωράκη δεν μου αρέσει. Θα προτιμούσα να έχει πιο συλλογική ηγεσία. Το Ποτάμι παίζει ένα παιχνίδι στο χώρο αυτό και προφανώς μπορεί να συμβάλλει και σε μια δεύτερη διαδικασία».

Αναφέρθηκε επίσης στις εκλογές στην Τουρκία, σημειώνοντας: «Θεωρώ καταρχήν ότι ήταν ένα μεγάλο βήμα της δημοκρατίας προς τα εμπρός. Οι Κούρδοι είναι κάτι μεταξύ 15-20% του πληθυσμού της Τουρκίας. Γι’ αυτό το λόγο υπήρχε στην Τουρκία ένα ποσοστό για να μπεις στη Βουλή, για όλη τη χώρα ένα 10%, το οποίο είναι τερατώδες, δεν υπάρχει πουθενά ένα τέτοιο ποσοστό. Δεύτερο κόμμα μετά τον κ. Ερντογάν, ο οποίος είναι μουσουλμάνος κι όχι μόνο μουσουλμάνος, είναι δραστήριος μουσουλμάνος κι έχει παίξει σημαντικό ρόλο, εγκληματικό και ένοχο ρόλο στην διαμόρφωση των τζιχαντιστών, διότι τους τζιχαντιστές υποστηρίζουν αυτός, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, μετά, έρχεται το κεμαλικό κόμμα, το οποίο είναι εναντίον της θρησκείας. Είναι οπαδοί του λαϊκού κράτους, θέλουν να στριμώξουν τη θρησκεία στη γωνία της, να μην παίζει σημαντικό ρόλο κλπ. Αυτή τη στιγμή, όπως είναι τα πράγματα στην Τουρκία, υπάρχει αστάθεια κυβερνητική, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Παραμονεύει ο στρατός, έχουν την τάση να κάνουν εξαγωγή των προβλημάτων τους, θα κινούμασταν λίγο πιο άνετα αν η άμυνά μας ήταν σε χέρια κάποιου άλλου κι όχι του κ. Καμμένου, ο οποίος θέλει να αυτοκτονήσει στο Κούγκι. Και πιστεύω μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων και οι νεότεροι δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν, ακόμα κι αν τη φωτιά στα τόπια τη βάλει ο κ. Καμμένος».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.