ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ντροπή! Βίντεο με την λεηλασία των αποσκευών της πτήσης ΜΗ17

ΜΗ17-300x190
Αποστροφή προκάλεσε στην Αυστραλία η δημοσίευση του βίντεο που δείχνει την λεηλασία των αποσκευών της πτήσης ΜΗ17 της ...
Malaysia Airlines που καταρρίφθηκε πριν από έναν χρόνο στην ανατολική Ουκρανία.

Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε σε ζώνη κοντά στη γραμμή του μετώπου των συγκρούσεων ανάμεσα στις φιλορωσικές αυτονομιστικές και τις ουκρανικές δυνάμεις. ΟΙ 298 επιβαίνοντες σκοτώθηκαν, στην πλειοψηφία τους Ολλανδοί και Αυστραλοί.

Η Daily Telegraph του Σίδνεϊ η οποία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο σήμερα, αναφέρει ότι αυτό προέρχεται από την βάση των αυτονομιστών του Ντονέτσκ και ότι βρίσκεται στην κατοχή της εδώ και μόλις μία εβδομάδα. Μαγνητοσκοπήθηκε από τους φιλορώσους αυτονομιστές αμέσως μετά τη συντριβή, όταν αυτοί θεωρούσαν ότι επρόκειτο για ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο εμφανίζονται ένοπλοι με στρατιωτικές στολές ανάμεσα στα συντρίμμια και τα πτώματα να ανοίγουν τις αποσκευές των επιβατών και του πληρώματος για να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Είναι ένα αποκρουστικό βίντεο που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαμε λάβει εδώ και 12 μήνες, δηλαδή ότι η πτήση MH17 του Boeing 777 της Malaysia Airlines καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Τζούλια Μπίσοπ.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, ένας άνδρας εμφανίζεται, φορώντας στο λαιμό του το διακριτικό της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

Το Κίεβο και οι δυτικές δυνάμεις υποψιάζονται ότι οι φιλορωσικές δυνάμεις των αυτονομιστών κατέρριψαν το αεροσκάφος με πύραυλο εδάφους-αέρος BUK, τον οποίο τούς είχε προμηθεύσει η Ρωσία. Η Μόσχα διαψεύδει κατηγορηματικά αυτήν την εκδοχή και επιρρίπτει την ευθύνη στις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

koolnews.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.