ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μάθε 4 τρόπους για συγκλονιστικές βλεφαρίδες με το βουρτσάκι σου

blefarides-300x190
Θέλεις τέλειες βλεφαρίδες και καλά κάνεις! Για να τις πετύχεις όμως δεν θα χρειαστείς παρά μόνο τη μάσκαρα σου. Παρακάτω θα μάθεις τα βασικά από το womenonly.gr για να αποκτήσεις συγκλονιστικές βλεφαρίδες εύκολα και απλά με όπλο σου το βουρτσάκι σου!

Γύρισέ το:
για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις δηλαδή πιο μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες δεν έχεις παρά να λυγίσεις ελαφρά την άκρη της μάσκαρα έτσι ώστε είναι κάθετα προς τη λαβή. Αυτό το νέο σχήμα που θα πάρει το βουρτσάκι σου στην ουσία θα σε βοηθήσει να ελέγξεις καλύτερα ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες έτσι ώστε να αποκτήσουν το καλύτερο δυνατό μήκος και έτσι θα αναδειχθούν και οι πιο κοντές βλεφαρίδες.

Τιπ: αν έχεις δυο μάσκαρα -μια για όγκο και μια για μήκος- μπορείς στην πρώτη στρώση να χρησιμοποιήσεις τη μια και στη δεύτερη την άλλη για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η χαρτοπετσέτα:μια καινούργια ή ελάχιστα χρησιμοποιημένη μάσκαρα μπορεί αφήσει πολύ προϊόν στο βουρτσάκι σου καθώς ετοιμάζεσαι να τις απλώσεις στις βλεφαρίδες σου. Πριν λοιπόν απλώσεις την πρώτη στρώση δεν έχεις παρά να το "περάσεις" με μια χαρτοπετσέτα που θα τραβήξει την έξτρα ποσότητα από τη μάσκαρα έτσι ώστε να αποφύγεις και το να "κολλήσουν" μεταξύ τους οι βλεφαρίδες και να μην βαφτούν καλά.

Μπρος-πίσω:
για να καταφέρεις να αποκτήσεις πιο μακριές βλεφαρίδες δεν έχεις παρά να πηγαίνεις το βουρτσάκι σου από τη μια άκρη του βλεφάρου στην άλλη κάνοντας πρώτα αυτή την κίνηση μπρος-πίσω και να αφήσεις τελευταίο το πέρασμα στις άκρες των βλεφαρίδων.

Άπλωσε σωστά:
όταν έρθει η ώρα να απλώσεις τη μάσκαρα πρέπει να φροντίσεις το βουρτσάκι σου να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στη βάση των βλεφαρίδων σου. Μόλις καταφέρεις και φτάσεις σε αυτό το σημείο με μια απαλή κίνηση προς τα επάνω "πέρασε" τις βλεφαρίδες σου με μάσκαρα.

Τιπ: αν έχεις ξανθές βλεφαρίδες φρόντισε να τις βάψεις καλά από τη βάση τους και μην κάνεις το λάθος να ξεκινάς να απλώνεις τη μάσκαρα από τη μέση της βλεφαρίδας γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο.


Διαβαστε επισης:

Για μακριές βλεφαρίδες.!
Τέλειες βλεφαρίδες μέσα σε λίγα λεπτά.!
Πώς να αποκτήσεις τέλειες βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας πούδρα για μωρά!

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.