ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τι περιμένουμε από την Apple αυτό το Φθινόπωρο

apple-300x190
Ο πάντα καλά πληροφορημένος αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities δημιούργησε μια νέα έκθεση λίγο πριν την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple για το τρίμηνο η οποία θα γίνει διαθέσιμη αύριο.

Το AppleInsider κατάφερε να έχει μια κόπια αυτής της έκθεσης που όπως θα δούμε παρακάτω περιέχει αρκετές σημαντικές προβλέψεις για τα επερχόμενα προϊόντα της Apple.

Apple Watch
O Kuo προβλέπει πως οι αποστολές Apple Watch το τελευταίο τρίμηνο που έληξε τον Ιούνιο έφτασαν τα 3.9 εκατομμύρια. Πιστευει πως οι πωλήσεις του Apple Watch θα συνεχίσουν να αυξάνονται φτάνοντας τις 5.5 εκατομμύρια συσκευές ειδικά μιας και αναμένεται το εν λόγω προϊόν να μπει σε νέες αγορές.

Η Apple έχει αναφέρει πως δεν θα δώσει στην δημοσιότητα τα στατιστικά πωλήσεων του Apple Watch για λόγους ανταγωνισμού και αντί αυτού θα μεταφέρει αυτά στην ίδια κατηγορία που υπάρχει το Apple TV και αξεσουάρ της Apple.

H εταιρεία επιβεβαίωσε πως επίσημα κάνει το ντεμπούτο του το Apple Watch στην Νέα Ζηλανδία στις 31 Ιουλίου με περισσότερες χώρες να το λαμβάνουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο Kuo προβλέπει πως μέχρι το τέλος του 2015 η Apple θα έχει δώσει 15 εκατομμύρια Apple Watch παγκοσμίως.

Επίσης πιστεύει πως ένα νέο Apple Watch Sport μοντέλο είναι προ των πυλών με νέα χρώματα στο αλουμινένιο σασί του με μια διαδικασία παρόμοια με αυτή που θα χρησιμοποιηθεί για τις νέες iPhone 6S χρωματικές επιλογές.

Πίστευει πως ίσως δούμε μέχρι 3 νέες διαφορετικές εκδόσεις του Apple Watch με διαφορετικά υλικά στο σασί τους μέχρι το τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2015.

iPad
O αναλυτής πιστεύει πως η πτώση των πωλήσεων του iPad συνεχίστηκε για ακόμη ένα τρίμηνο και προβλέπει πως οι πωλήσεις του για αυτό το διάστημα θα φτάσουν τις 8.8 εκατομμύρια συσκευές σηματοδοτώντας μια πτώση της τάξης του 33.5% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Σε μια προσπάθεια να αλλάξει αυτό το σκηνικό πιστεύει πως η Apple πρέπει να ανανεώσει το iPad Mini και να παρουσιάσει μια λεπτότερη και ελαφρύτερη συσκευή με έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή δηλαδή με άλλα λόγια να έχουμε ένα iPad Mini με τα χαρακτηριστικά του iPad Air.

Προβλέπει πως οι νέες αποστολές iPad θα φτάσουν μέχρι και τα 11 εκατομμύρια το επόμενο τρίμηνο σημειώνοντας μια πτώση της τάξης του 28.3%.

Ο Kuo, και κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αυτό, δεν αναφέρει τίποτα για το φημολογούμενο iPad Pro επιβεβαιώνοντας έτσι κάποιες από τις φήμες που θέλουν την Apple να προχωρεί σε μια σημαντική αναβάθμιση στα iPad της όχι φέτος αλλά τον επόμενο χρόνο.

iPhone
O Kuo προβλέπει πως οι πωλήσεις του iPhone θα αγγίξουν το τρίμηνο του Ιουνίου τις 54.2 εκατομμύρια συσκευές σηματοδοτώντας μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 54% σε σύγκριση με πέρυσι, μια αύξηση που έχει να κάνει και σε σημαντικό βαθμό με την αγορά της Κίνας.

Ο αναλυτής αναμένει πως τα τα νέα iPhones – iPhone 6S και 6S Plus – θα έχουν ενσωματωμένη την τεχνολογία Force Touch και έτσι η ζήτηση τους θα συνεχίσει να είναι πάρα πολύ μεγάλη. 

Βέβαια αυτή η νέα τεχνολογία θα δημιουργήσει ένα αρχικό πρόβλημα στην παραγωγή μέχρι οι προμηθευτές να μπορέσουν να δημιουργήσουν τον αριθμό των αισθητήρων αυτών με βάση πάντα την ζήτηση.

Mac

Αύξηση στις πωλήσεις των Mac προβλέπει τέλος ο αναλυτής και μάλιστα σημαντική μια και στου τρίμηνο του Ιουνίου προβλέπει 5.4 εκατομμύρια συσκευές και μια αύξηση της τάξης του 21.6%. Σε αυτή την αύξηση έχει μεγάλη συμβολή και τα νέα MacBook.

Αναμένει πως μέσα στον χρόνο θα δούμε νέα iMacs με νέους επεξεργαστές από την Intel.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.