ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σημάδια ότι δεν θέλει γάμο ή σοβαρή σχέση μαζί σου

gamos-300x190
Πολλοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό αντρών δημιουργούν περιστασιακές, μεταβατικές σχέσειςε κι αποφεύγουν τις μόνιμες δεσμεύσεις. 

Αν με τον όρο “δέσμευση” εννοούν το γάμο, τα στατιστικά στοιχεία δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. 

Οι περισσότεροι άντρες που έχουν τη δυνατόχητα να ελκύουν παντρεύονται και, αν πάρουν διαζύγιο, ξαναπαντρεύονται σχετικά γρήγορα.

Επιπλέον, οι άντρες των υψηλών κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων έχουν μεγάλη ζήτηση και δεν παραμένουν για πολύ καιρό ελεύθεροι.

Όμως, αν οι ερευνητέε εξισώνουν τη δέσμευση με τη σεξουαλική πίστη, οι ισχυρισμοί τουε πιθανότατα είναι ακριβείς. 

Το σεξ εκτός γάμου είναι πολύ πιο εύκολο στις μέρες μας απ’ ό,τι πριν την εμφάνιση του αντισυλληπτικού χαπιού, και οι επιτυχημένοι άντρες, είτε είναι ελεύθεροι είτε παντρεμένοι, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν απ’ αυτό. 

Παρόλο, λοιπόν, που οι περισσότεροι άντρες, και ιδιαίτερα οι επιτυχημένοι κοιωνικοοικονομικά, έχουν την τάση να παντρεύονται, υπάρχει μια νέα κατηγορία διαζευγμένων κι ελεύθερων άντρων, που χρησιμοποιούν τα προσόντα τους για να πηγαίνουν από τη μια σχέση στην άλλη, να προφέρουν λίγα πράγματα στις συντρόφουε τους, και να ικανοποιούν την επιθυμία τουε για πολλές σεξουαλικές σχέσεις. 

Αυτοί οι άντρεε, συνήθως, λένε θα παντρευτούν, αν βρουν το κατάλληλο άτομο, αλλά κάπως συμβαίνει πάντα και οι γυναίκες με τις οποίες δημιουργούν σχέσεις δεν είναι ποτέ απολύτως κατάλληλες. Αυτοί οι άντρες είναι ουσιαστικά πολυγυνικοί.

boro.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.