ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Το ''μαζί'' σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικό»

lafazani-300x190
Η Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον αγαπημένο της σύζυγο, τον Νίκο Οικονόμου.

Η Όλγα μίλησε για τις ατέλειες του συντρόφου της και για το ποια είναι η ατέλεια που αγαπάει περισσότερο σε αυτόν: «Αγαπώ πολλές ατέλειες στον Νίκο, ακόμη και εκείνες για τις οποίες του γκρινιάζω. Είναι τελειομανής και θέλει στο σπίτι όλα να είναι σε πλήρη τάξη. Πάνω σε αυτό το θέμα ερχόμαστε σε αντιπαράθεση, γιατί του εξηγώ πως είναι ψυχαναγκαστικό. Επίσης θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο και είναι υπερπροστατευτικός με την οικογένειά του. Υπάρχουν φορές που μου φέρεται όπως στην κόρη μας και γκρινιάζοντας του εξηγώ πως δεν είμαι παιδί».

Μέσα από την προστατευτική του συμπεριφορά θεωρεί πως εκδηλώνει την αγάπη του; «Δεν το συζητώ. Για παράδειγμα, σήμερα το πρωί πήγε και μου έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητο, μου έφερε γάλα –πίνω πάντα το πρωί–, πήγε στο σούπερ μάρκετ και ζήτησε από τη μητέρα μου, που είναι μαζί μας αυτές τις ημέρες, να με αφήσει να κοιμηθώ λίγο παραπάνω. Αυτά τα μικρά, καθημερινά πράγματα δείχνουν πως ο σύντροφός σου νοιάζεται και δεν παραιτείται από τη σχέση».

Αυτό είναι το μυστικό που κρατάει ζωντανή τη σχέση τους; «Ναι! Πιστεύω, επίσης, πως σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα. Πέρσι ήθελα πολύ να πάω με τον Νίκο στις Σέρρες. Ήταν μονόδρομος για μένα. Η περσινή χρονιά ήταν σωτήρια για τη σχέση μας. Δέθηκε περισσότερο η οικογένεια, γιατί ο Νίκος πέρασε πολύ δύσκολα κι εγώ ήμουν εκεί, μαζί του. Πιστεύω πως, αν πέρσι τον είχα αφήσει μόνο του, θα απομακρυνόμασταν. Όμως ήμουν δίπλα του και οι δυσκολίες μόνο καλό μάς έκαναν. Ένα βράδυ, φέτος, ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και θυμόμασταν τις βόλτες που κάναμε οι τρεις μας στις Σέρρες στο ρέμα και πολλές ακόμα όμορφες στιγμές που ήμασταν μαζί. Το «μαζί» σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικό».

Όταν γνώρισε τον Νίκο, ένιωσε πως θα της αλλάξει τη ζωή; «Από την πρώτη στιγμή με συνεπήρε! Ήταν σαν να με μάγεψε! Ό,τι κι αν μου έλεγε, του απαντούσα θετικά, ούτε καν το σκεφτόμουν. Φαντάσου πως τον γνώρισα μια βδομάδα πριν το Πάσχα και ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως έρχεται να με πάρει από την Αλεξάνδρεια (σ.σ. Ημαθίας) –είχα ανέβει στο πατρικό μου για τις γιορτές– για να συγκατοικήσουμε στην Αθήνα».

Αλήθεια, τι σκέφτηκε; «Ότι είναι τρελός, άρα μου αρέσει! Γιατί γενικότερα με ιντριγκάρουν οι ιδιαίτεροι άνθρωποι. Όλοι μού έλεγαν πως ο Νίκος είναι αγαπητός στις γυναίκες και πως θα έπρεπε να προσέξω μην πληγωθώ. Αλλά εγώ ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας μου είχε πει ξεκάθαρα πως ήθελε να παντρευτούμε. Τότε νόμιζα πως δεν το εννοούσε. Η συνέχεια βέβαια με διέψευσε!»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.