ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με τη Μαίρη αγαπιόμαστε..

suntasaki-mirwnas-300x190
Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής να μην είναι πλέον ζευγάρι αλλά οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέ τους στο περιοδικό HELLO και συγκεκριμένα αποκάλυψε πώς του φάνηκε που για μια περίοδο απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ;

«Ήταν παράξενο. Τον πρώτο καιρό που ακούστηκε το όνομά μου, ένιωθα περίεργα. Δεν είχα ποτέ τέτοια σχέση με τον Τύπο. Και ήταν ακόμη πιο έντονη η κατάσταση στο χωρισμό μας. Ήταν πολύ αμήχανο. Όταν ο κόσμος διαβάζει συνέχεια για ένα πρόσωπο, το νιώθει γνωστό του. Οπότε, μ’ αυτή την οικειότητα που προκλήθηκε από τα ΜΜΕ, μ’ έπιαναν άνθρωποι και μου έλεγαν τη γνώμη τους. Ένας χωρισμός είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολος και για τους δύο, φαντάσου να έχεις τους πάντες να σου λένε τη γνώμη τους, από το μανάβη μέχρι τον οδηγό ταξί. Όμως, ο κόσμος δεν το κάνει από κακία, αλλά γιατί το αισθάνεται. Στο μεταξύ, και εγώ και η Μαίρη είμαστε χαμηλών τόνων, δεν προκαλέσαμε ποτέ κάτι. Ήμασταν και είμαστε κανονικοί άνθρωποι.»

Έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις; «Βεβαίως. Με τη Μαίρη αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε για πάντα. Επειδή χωρίσαμε ως ζευγάρι δεν σημαίνει ότι παύουμε να υπάρχουμε ως άνθρωποι.»

Σε τι φάση είναι ο ίδιος αυτή την περίοδο; «Είμαι μια χαρά. Δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Οι ζωές των ανθρώπων προχωρούν.»
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.