ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Επίσκεψη της Φεντερίκα Μογκερίνι στη Λευκωσία

fenterika-300x190
Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, οι σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας και η ενεργειακή διπλωματία, είναι τα θέματα που θα βρεθούν αύριο στο επίκεντρο των συνομιλιών της Υπάτης Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στη Λευκωσία. 

Η κ. Μογκερίνι θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση, στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον υπουργό Ιωάννη Κασουλίδη, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από τον Κύπριο υπΕξ στις εξελίξεις στη Συρία, την Αίγυπτο και τη Λιβύη, καθώς και στους τρόπους με τους οποίους η Κύπρος μπορεί να συνδράμει των ευρύτερων προσπαθειών και εμπλοκής της ΕΕ στην περιοχή.

Επίσης, η Ύπατη Εκπρόσωπος θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και θα έχει συνάντηση με τις κοινοβουλευτικές επιτροπές Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Άμυνας.

Την ερχόμενη Τρίτη, τη Λευκωσία θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.