ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τους εκπροσώπους των δανειστών

metra-asfaleias-300x190
Χρήση ειδικών συσκευών εντοπισμού εκρηκτικών, αλλά κι αποτροπής υποκλοπών, επιτήρηση από ελικόπτερο και φρούρηση από 300 τουλάχιστον αστυνομικούς των ΕΚΑΜ, της Αντιτρομοκρατικής κι άλλων υπηρεσιών περιλαμβάνει το σύνθετο σχέδιο της ΕΛ. ΑΣ. για την προστασία 54 στελεχών της Ευρωπαικής Ενωσης, της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του Ευρωπαικού Μηχανισμού Στήριξης που δίνουν παρόν τις τελευταίες ώρες στην χώρας μας.

Βασικό στοιχείο του σχεδιασμού είναι η φρούρηση κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας όπου έχει καταλύσει η αποστολή των ξένων εμπειρογνωμόνων κι όπου εφαρμόζονται έκτακτα μέτρα φρούρησης στο εσωτερικό του και στον χώρο γύρω από αυτό.

Επιπλέον προβλέπεται ισχυρή, αλλά διακριτική συνοδεία των εκπροσώπων της «τρόικας» στα προγραμματισμένα, αλλά κι «αφανή» ραντεβού τους όπου πιθανόν να υπάρχει και πρόσκαιρος αποκλεισμός της κυκλοφορίας.

Επιπλέον έχει εκπονηθεί σχέδιο για τον τρόπο αντίδρασης της ΕΛΑΣ στη περίπτωση που υπάρξουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο εν λόγω ξενοδοχείο ή στη διάρκεια των μετακινήσεών τους και τις συναντήσεις που θα έχουν με Έλληνες αξιωματούχους.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.