ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κωνσταντοπούλου: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς στραγγαλισμού της δημοκρατικής λειτουργίας

kwnstantopoulou-300x190
Ρεπορτάζ: Καραβοκύρη Άννα

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καθεστώς στραγγαλισμού της δημοκρατικής λειτουργίας, δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.

"Το κοινοβούλιο καλείται από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας να νομοθετεί καθ' υπαγόρευση της εκτελεστικής εξουσίας και μάλιστα της Συνόδου Κορυφής" τόνισε η Ζ. Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας ότι έτσι αμφισβητείται η δημοκρατία και το αυτεξούσιο του Κοινοβουλίου. 

Η ίδια τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο η Βουλή καλείται να νομοθετήσει χωρίς να έχει γίνει προηγούμενος επαρκής κοινοβουλευτική συζήτηση και χωρίς οι βουλευτές να έχουν προλάβει να μελετήσει τα νομοσχέδια. 

Για την κυβέρνηση η ΠτΒ δήλωσε ότι "η κυβέρνηση υποχρεώνεται να νομοθετήσει υπό την απειλή του βίαιου θανάτου της κοινωνίας και της άτακτης χρεοκοπίας, εξυπηρετώντας μια πολιτική με την οποία δεν συμφωνεί".

real.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.