ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός δεν έχει εντολή για ρήξη αλλά για συμφωνία

ΝΔ-300x190
Με ομόφωνοια στην συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου της Ν.Δ. που είχε διευρυμένη σύνθεση αποφασίστηκε να δοθεί εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους εταίρους και να φέρει υπογεγραμμένη τη συμφωνία την Κυριακή. 

Ωστόσο ξεκαθαρίστηκε πως η κυβέρνηση δεν έχει εντολή για ρήξη με τους εταίρους. Παράλληλα στη συνεδρίαση της βουλής η αξιωματική αντιπολίτευση θα ζητήσει να μην υπάρχουν τα μέτρα ως επισυναπτόμενα στην εξουσιοδότηση. Επίσης η ΝΔ θα υπερψηφίσει την συμφωνία καθώς πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ. 

Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε στην εισήγησή του: Η ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι μέχρι την Κυριακή η χώρα θα πρέπει να έχει συμφωνία που θα την κρατά στο ευρώ και στην Ευρώπη. Η ΝΔ, επίσης, ξεκαθαρίζει προς τον πρωθυπουργό: Σου δίνουμε την εξουσιοδότηση να φέρεις συμφωνία, σου δίνουμε όχι μόνο εξουσιοδότηση αλλά εντολή να αποτρέψεις την έξοδο της χώρας από την Ευρώπη και το ευρώ. Και για το πώς φτάσαμε στην όποια συμφωνία θα μιλήσουμε μετά.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.