ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νίνης: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την τελευταία φορά που ο Σωτήρης Νίνης φόρεσε την πράσινη φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μιλώντας για το παιχνίδι με την Μπριζ ο μέσος του «τριφυλλιού» τόνισε πως όλοι πρέπει να δώσουν το 200% των δυνάμεών τους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα: Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία σου ευρωπαϊκή παρουσία με τον Παναθηναϊκό και μια αντίστοιχη κατάσταση, τι θεωρείς ότι έχει αλλάξει; «Νομίζω ότι έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε και είναι τελείως διαφορετική η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου η ομάδα δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι, σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει όλα θα πάνε καλά». Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα; «Για να φτάνουμε στο σημείο να παίζουμε είμαστε έτοιμοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αύριο όλοι μας να δώσουμε το 200% για να αντεπεξέλθουμε και να τα πάμε καλά». Πηγή: sport-fm.gr
Μια εντελώς διαφορετική ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την τελευταία φορά που ο Σωτήρης Νίνης φόρεσε την πράσινη φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Μιλώντας για το παιχνίδι με την Μπριζ ο μέσος του «τριφυλλιού» τόνισε πως όλοι πρέπει να δώσουν το 200% των δυνάμεών τους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα:
Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία σου ευρωπαϊκή παρουσία με τον Παναθηναϊκό και μια αντίστοιχη κατάσταση, τι θεωρείς ότι έχει αλλάξει;
«Νομίζω ότι έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε και είναι τελείως διαφορετική η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου η ομάδα δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι, σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει όλα θα πάνε καλά».
Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα;
«Για να φτάνουμε στο σημείο να παίζουμε είμαστε έτοιμοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αύριο όλοι μας να δώσουμε το 200% για να αντεπεξέλθουμε και να τα πάμε καλά».

Πηγή: sport-fm.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
  Σχολιαστε στο Blogger
  Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.