ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: 22/7 Aρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις

arketi-zesti-300x190
Αρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 36 στην Κεντρική Ελλάδα, από 25 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 25 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανοικτά βόρειοι με ίδιες εντάσεις.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στην πόλη θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό παροδικά θυελλώδεις 8 μποφόρ με σταδιακή μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.
Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.