ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χανιά: Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα των τροχαίων στην Κρήτη

mnimosino-300x190
Σε κοινωνική μάστιγα εξελίσσονται τα τροχαία στην Κρήτη με το πρώτο εξάμηνο του 2015 να στιγματίζεται από εκατοντάδες τροχαία ατυχήματα εκ των οποίων πολλά εξελίσσονται σε δυστυχήματα.

Σύμφωνα με τα μέχρι και σήμερα δεδομένα, στους δρόμους του νησιού από την αρχή του χρόνου έχουν χάσει τη ζωή τους 42 άτομα, αριθμός που υπερβαίνει κατά πολύ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 όταν και οι νεκροί από τροχαία ήταν 26, ενώ το 2013 ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη ήταν 48 άτομα.

Υπό αυτές τις συνθήκες πραγματοποιείται την Κυριακή 26 Ιουλίου στα Χανιά το 13ο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων.
 
Το μνημόσυνο στο οποίο το "παρών" δίνουν οικογένειες θυμάτων τροχαίων από όλο το νησί θα τελεστεί στον ιερό προσκυνηματικό ναό του Αγίου Χριστοφόρου που βρίσκεται μέσα στο πάρκο τροχαίων δυστυχημάτων «Χρήστου Πολέντα» στην τοποθεσία Νεραντζιά Βουκολιών του δήμου Πλατανιά.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η περιφερειακή ενότητα Χανίων, οι δήμοι Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου και ο σύλλογος αρωγής και αλληλεγγύης οικογενειών θυμάτων τροχαίων «Άγιος Χριστόφορος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.