ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κρισάντους: «Να δώσω απαντήσεις στο γήπεδο»

krisantous-300x190
Τις δικές του απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν θέλει να δώσει στο γήπεδο με την ΑΕΚ ο Μακόλεϊ Κρισάντους, όπως υπογράμμισε ο Νιγηριανός επιθετικός μιλώντας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία της Ένωσης στην Πολωνία.

«Η προηγούμενη χρονιά είναι παρελθόν και δεν μου αρέσει να μιλάω γι' αυτό. Τώρα είναι μία καινούρια χρονιά, είναι μια ευκαιρία να κάνω καινούρια πράγματα, να κάνω μια καινούρια αρχή» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

«Είναι σαν μια νέα πρόκληση, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να έχει αποτέλεσμα η δουλειά και να φτάσω στο τοπ» πρόσθεσε ο Κρισάντους, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε, μεταξύ άλλων, για:

Το αν θέλει να δώσει απαντήσεις: «Λοιπόν, αυτό θα το αφήσω για το γήπεδο, να μιλήσει αυτό για μένα, να δώσω εκεί τις απαντήσεις μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα, θέλω να συνεχίσω να τα δίνω όλα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, στο χώρο δράσης μου, στον αγωνιστικό χώρο. Και νομίζω ότι μέσα στο γήπεδο θα δώσω τις απαντήσεις μου».

Το αν αισθάνεται πίεση: «Όλα έχουν να κάνουν με την πίεση όταν είσαι σε μια τέτοια ομάδα, οπότε, ναι, υπάρχει, αλλά στην ουσία δεν είναι κάτι, δεν είναι τίποτα, γιατί στο τέλος της ημέρας πρόκειται για ποδόσφαιρο και είναι αυτό που αγαπάω να κάνω. Για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση η χρονιά και πραγματικά ανυπομονώ για να ξεκινήσει».

Το τι χρειάζεται να βελτιώσει στο παιχνίδι του: «Νομίζω την ικανότητά μου στο σκοράρισμα. Εκεί πρέπει να δουλέψω κι άλλο. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τη θέση που αγωνίζομαι. Να σημειώσω όσο περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μέσα από αυτό».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.