ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μεμονωμένες μπόρες

kairos-14-7-15-300x190
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 34 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στον Σαρωνικό και μέτριοι στον Ν. Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα γύρω ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.