ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πώς να κρύψετε τις ευρυαγγείες και τις ραγάδες αυτό το καλοκαίρι

ragades-300x190
Μην κρύψετε τα πόδια σας αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας των ραγάδων, των μελανιών και των ευρυαγγειών. Μπορείτε άνετα να φορέσετε κοντά σορτσάκια, μίνι φούστες και φορέματα με λίγη επικάλυψη από ειδικά προιόντα ομορφιάς!
Δείτε παρακάτω ποια προϊόντα μπορείτε να χρησιμοποιείσετε για να κρύψετε αυτές τις μικροσκοπικές ατέλειες.

Πρόβλημα: Ραγάδες

Λύση: Self-Tan
Δώστε στα πόδια σας ένα χάλκινο χρώμα αυτό το καλοκαίρι που θα αποσπάσει την προσοχή από τις ραγάδες του δέρματος. Για να τις καμουφλάρετε εφαρμόστε το σπρέι Airbrush Legs Makeup της Sally Hansen. Απλώνεται ομοιόμορφα και καμουφλάρει τυχόν ατέλειες, προσθέτοντας μία όψη μαυρισμένου χρώματος. Επίσης, η μοναδική του φόρμουλα επιτρέπει μακράς διάρκειας, ανθεκτικό αποτέλεσμα, δίνοντας την αίσθηση ενός αδυνατισμένου ποδιού. Εμπλουτισμένο με τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης Κ, καλύπτει φακίδες, φλέβες, ραγάδες και άλλες ατέλειες. Είναι διαθέσιμο σε τέσσερις αποχρώσεις για να ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε τόνο του δέρματος.

Πρόβλημα: Μώλωπες

Λύση: Cover-Up για τα πόδια
Το καλοκαίρι φαίνεται πώς ευνοεί τα μικροχτυπήματα με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα πόδια μας με άγνωστους μώλωπες. Για την άριστη κάλυψή τους, χρησιμοποιήστε τα προϊόντα της σειράς μακιγιάζ του σώματος της Vichy, όπως το Dermablend Leg and Body Cover SPF 15. Ουσιαστικά πρόκειται για διορθωτικό make-up υψηλής κάλυψης για όλο το σώμα και τα πόδια που καλύπτει από μέτριες έως και σοβαρές ατέλειες όπως τατουάζ και μώλωπες.

Πρόβλημα: Ευρυαγγείες

Λύση: Κίτρινο Concealer
Μειώνει την εμφάνιση των μπλε και πράσινων γραμμών που προκαλούνται από κιρσούς και ευρυαγγείες. Δοκιμάστε το κίτρινο ή πορτοκαλί αδιάβροχο concealer της σειράς Maybelline Cover Stick Corrector. Στη συνέχεια, απλώστε λίγη πούδρα για το σώμα ώστε να καλύψετε τις κηλίδες.

baby.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.