ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αδειάζει» Βαρουφάκη ο Χατζηθεοδώρου

xatzitheodwrou-300x190
Αποστάσεις από τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη θύελλα που προκάλεσαν τα όσα είπε περί "υποκλοπής" των ΑΦΜ από το Taxis παίρνει ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης, κ. Μ. Χατζηθεοδώρου, αντιλαμβανόμενος τις ευθύνες που υπάρχουν και το μπλέξιμο (ακόμη και ποινικό) που έχει δημιουργήσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Ο κ. Χατζηθεοδώρου ο οποίος τοποθετήθηκε επί ημερών Βαρουφάκη στο Taxis και προέρχεται από το Columbia με ανακοίνωση του δηλώνει κατηγορηματικά ότι «όλα τα δημοσιεύματα περί κάθε είδους επέμβασης στα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου Οικονομικών είναι απολύτως ψευδή.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης και προσωπικά ο νυν Γενικός Γραμματέας, δεν έχουν σχεδιάσει, πόσο μάλλον επιχειρήσει, κανενός είδους επέμβαση στα συστήματά της.

Τονίζεται επίσης, ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει θεσπίσει διαδικασίες αυστηρών προδιαγραφών που εγγυώνται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και καθιστούν αδύνατες τέτοιου είδους επεμβάσεις από οποιονδήποτε».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.