ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποιό 'ειναι το κοινό που έχουν η Oprah Winfrey και η Kim Kardashian;

oprah-300x190
Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης είναι από τα μεγαλύτερα θύματα... απάτης. Η εταιρεία Kount ανέδειξε τους celebrities που έχουν εξαπατηθεί στο μεγαλύτερο βαθμό, και πέρα από την πρώτη και δεύτερη θέση που κατέχουν η διάσημη παρουσιάστρια Oprah Winfrey και η ριάλιτι σταρ Kim Kardashian αντίστοιχα, το υπόλοιπο top 5 είναι επίσης αναπάντεχο.

Συγκεκριμένα, στην τρίτη θέση βρίσκεται ο γκόλφερ, Tiger Woods, στην τέταρτη η Jennifer Aniston, ενώ τη... χρυσή πεντάδα ολοκληρώνει ο μπασκετμπολίστας, Michael Jordan.

Η παρουσιάστρια έπεσε θύμα τεράστιας απάτης άθελά της, όταν κλάπηκε η ταυτότητά της, και με τη βοήθειά της, ομάδα απατεώνων έκανε συναλλαγές με τράπεζες, αλλά και μεγάλες αγορές. Τελικά, οι κατηγορούμενοι αποκαλύφθηκε πως είχαν κλέψει τα προσωπικά στοιχεία άλλων... 200 ατόμων και είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν 10 εκατομμύρια δολάρια, προτού συλληφθούν.

Η δεύτερη της κατάταξης, Kim Kardashian, κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στη λίστα, αφού στο παρελθόν, ομάδα απατεώνων χάκαρε τα προσωπικά της στοιχεία και άνοιξε μια νέα πιστωτική στο όνομά της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι τραπεζικές της καταθέσεις και οι συναλλαγές της μέσω πιστωτικής βρέθηκαν δημοσιοποιημένες στο διαδίκτυο από τη μια στιγμή στην άλλη.

Πηγή: queen.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.