ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Volvo σε 48 ώρες!

volvo-300x190
Του Σπύρου Ρέκκα
Η τελευταία δοκιμασία που περνάμε στο οικονομικό επίπεδο και οι περιορισμοί στη διακίνηση κεφαλαίων, ακόμη και για τις εταιρείες που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας, διαμόρφωσε δυσάρεστες εικόνες και στον χώρο του αυτοκινήτου. 

Οι περισσότερες εταιρείες αναγκάστηκαν να αναστείλουν μέρος της δραστηριότητάς τους και να περιορίσουν τη δυναμική τους. Η Volvo Car Hellas, όμως, «το είδε αλλιώς» και ακολούθησε επιθετική πολιτική ακόμη και τώρα που υπάρχει τόσο έντονος προβληματισμός. 

Στηριζόμενη στη δύναμη της μητρικής εταιρείας και στην πραγματική αξία των premium προϊόντων της, τα οποία πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά λόγω των υψηλών χαρακτηριστικών τους, ρισκάρει και δίνει λύσεις σε προβλήματα που δύσκολα αντιμετωπίζονται. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσφέρει όλα της τα μοντέλα με δέσμευση πως η παράδοση θα ολοκληρωθεί εντός 48 ωρών από την αγορά. 

Η δέσμευση αυτή επιβεβαιώνει έμπρακτα την προσήλωση της σουηδικής μάρκας στην ελληνική αγορά. Η δέσμευση αφορά εκτελωνισμένα αυτοκίνητα που έχουν ήδη αφιχθεί στην Ελλάδα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, στοιχείων πρόσθετου εξοπλισμού, χρωμάτων κ.λπ.

Ξεχωρίζουν τα V40 και V40 Cross Country, που κυριαρχούν τα τελευταία δύο χρόνια στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των premium πεντάθυρων χάτσμπακ, όπως και τα S60 και V60, μεσαίο σεντάν και sportswagon, αντίστοιχα. 

Είναι διαθέσιμα σε πληθώρα συνδυασμών, επιπέδων εξοπλισμού και χρωμάτων. Κινητήρες βενζίνης και ντίζελ με τη σφραγίδα της μάρκας σε ποικιλία κυβισμών και ισχύος. 

Τώρα όμως το ενδιαφέρον εστιάζεται στα δυναμικά σύνολα 1.600 κ.εκ. χαμηλής κατανάλωσης που συνδυάζονται με αναβαθμισμένα χειροκίνητα είτε αυτόματα κιβώτια. Διαθέσιμες και οι πλούσιες σε εξοπλισμό εκδόσεις Livstyl, οι οποίες προσφέρουν επιπλέον εξοπλισμό αξίας από 3.000 έως 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Τέλος, η δέσμευση παράδοσης εντός 48 ωρών ισχύει και για το XC60, το μεσαίο SUV και το παγκόσμιο best seller της μάρκας, με τη νέα γενιά κινητήρων 2.000 κ.εκ. Drive-E και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Να τονίσω τη συμβολή της σουηδικής μάρκας στον τομέα της ασφάλειας. Το V40 λάνσαρε τον πρώτο αερόσακο προστασίας πεζού στον κόσμο, ενώ το S60 άνοιξε τον δρόμο για την εφαρμογή του καινοτόμου συστήματος City Safety, που φρενάρει μόνο του το αυτοκίνητο αν διαγνώσει πιθανότητα σύγκρουσης. 

Αυτό το καινοτόμο σύστημα τώρα έχει τοποθετηθεί στην πλειονότητα των νέων μοντέλων, γιατί είναι αποδοτικό και ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κινείσαι στην πόλη. 

Επίσης η Volvo Car Hellas εξασφάλισε πλήρη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στην ελληνική αγορά. Μερίμνησε από την πρώτη στιγμή για την πλήρη και αδιάλειπτη τροφοδοσία του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών με τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo. 

Παράλληλα, το δίκτυο παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης όλων των τιμολογίων συντήρησης και επισκευών μέσω εναλλακτικών τρόπων πληρωμής, χωρίς τη χρήση μετρητών (πιστωτική/χρεωστική κάρτα). Πληροφορίες στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 8001007505 ή στο http://www.volvocars.com/gr/find-a-dealer.


real.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.