ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μία 80χρονη έκανε... μπάντζι τζάμπινγκ από γέφυρα 190 μέτρων

mpantzi-tzampingk-300x190
Μια τολμηρή Βουλγάρα, ηλικίας 80 ετών, έκανε τη Δευτέρα μπάντζι-τζάμπινγκ και πήδηξε από μία γέφυρα ύψους 190 μέτρων σε περιοχή κοντά στο Ίνσμπρουκ στην Αυστρία, μία από τις υψηλότερες γέφυρες της Ευρώπης, αποκάλυψε η ίδια σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Πένκα Μπαλέβα, μαία που έχει βγει στη σύνταξη από τη Βάρνα, σκέφτηκε: «πρέπει να πάω εκεί και να το κάνω, είτε ζήσω είτε πεθάνω».

Η 80χρονη μάλιστα επέλεξε την εορτή του Δεκαπενταύγουστου, που τιμάται η κοίμηση της Θεοτόκου, προκειμένου να προβεί στο τολμηρό της εγχείρημα, με την ελπίδα ότι θα της φέρει τύχη.

«Φοβόμουν αρκετά, όμως κράτησα την ψυχραιμία μου και το έκανα» δήλωσε χαρούμενη σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Μπαλέβα που έκλεισε τα 80 τον Ιούνιο αποκάλυψε ότι επέλεξε να μην εκπληρώσει το όνειρό της να ταξιδέψει έως τη Νότια Αφρική για να πραγματοποιήσει ένα άλμα από τη γέφυρα Μπλουκράνς ύψους 216 μέτρων και προτίμησε να πηδήξει από τη Γέφυρα της Ευρώπης που διασχίζει τις Άλπεις κοντά στην πόλη Ίνσμπρουκ, στην περιοχή του Τιρόλου.

«Ήταν υπέροχα, με αυτήν την εντυπωσιακή θέα να σε περιβάλλει» σχολίασε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πένκα Μπαλέβα τολμάει κάτι το τόσο ριψοκίνδυνο, καθώς έχει κάνει 39 φορές μπάντζι-τζάμπινγκ κατά το παρελθόν, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια επιδίδεται και σε πτώσεις με αλεξίπτωτο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.