ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Ζωή καλεί εκ νέου τον Στουρνάρα στην Επιτροπή Διαφάνειας

stournaras-kwnstantopoulou-300x190
Την εκ νέου κλήτευση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα για την υπόθεση της Siemens ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Για μια ακόμη φορά η επιτροπή που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης δεν είχε απαρτία καθώς συμμετείχαν μόνο τρεις βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας. 




Η πρόεδρος της Βουλής από το βήμα της επιτροπής άφησε και πάλι σαφείς αιχμές προς το πρόσωπο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την απροθυμία του να προσέλθει και να καταθέσει και ανακοίνωσε την εκ νέου κλήτευση του Γιάννη Στουρνάρα με κοινοποίηση της κλήτευσης στον εισαγγελέα πρωτοδικών και όχι την βίαιη προσαγωγή του, ενώ ζήτησε την αντικατάσταση των μελών της επιτροπής που δεν έχουν προσέλθει στις συνεδριάσεις του οργάνου. 

Νωρίτερα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος με επιστολή του είχε ενημερώσει την πρόεδρο της Βουλής ότι λόγω του επιβαρυμένου προγράμματός δεν θα μπορούσε να παραστεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.