ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες αλλά με βροχές και καταιγίδες

kairos-12-8-300x190
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους στο Ιόνιο και σταδιακά κατά τόπους στα δυτικά καθώς και σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κεντρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015. Τα φαινόμενα στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας, της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Λίγες μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν αργά το απόγευμα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 36 στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα βορειοανατολικά νησιωτικά τμήματα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Αρκετή ζέστη και λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα καταιγίδας κυρίως στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παράκτιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

Αρκετή ζέστη και λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν πρόσκαιρα με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.