ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άστατο καιρό με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες

kairos-300x190
Άστατο καιρό με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα μετά το μεσημέρι και αργότερα στο κεντρικό Ιόνιο, στις Σποράδες καθώς και σε νησιωτικές περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 20 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα νοτιότερα πελάγη μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριο 3 με 4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις πυκνότερες τις απογευματινές και βραδινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχή ή καταιγίδας το βράδυ, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.