ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΠΑΣΟΚ: Ψεύτικες οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα σε αγρότες και κτηνοτρόφους

pasok-300x190
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, για τις ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την επιβάρυνση που προκαλούν σε αγρότες και κτηνοτρόφους, δήλωσε:

Έξι μήνες ήταν αρκετοί, για να επιβεβαιωθεί στην πράξη ότι, οι ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Τσίπρα προς τους αγρότες ήταν επιταγές χωρίς αντίκρισμα. 

Σήμερα, είδαμε τον πρωθυπουργό να επαναλαμβάνει τις υποσχέσεις του. Δεν πείθει πλέον τους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς, που πληρώνουν ήδη τις λάθος επιλογές, τις ανεπάρκειες και τους ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης. 

Σε αντίθεση με ότι υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, η πολιτική που καλείται να εφαρμόσει είναι αποτέλεσμα των τραγικών διαπραγματεύσεων του ίδιου και των υπουργών του. Η αποτυχία της διαπραγμάτευσης και οι δυσβάσταχτοι φόροι στους αγρότες, στους κτηνοτρόφους και στους αλιείς φέρουν ανεξίτηλα την υπογραφή του.

Η μείωση των εισοδημάτων των αγροτών θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο τοπικό εμπόριο, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατασκευής μηχανημάτων και όλο το δίκτυο των επαγγελμάτων που υποστηρίζουν τον πρωτογενή τομέα. 

Ο δρόμος που επέλεξε η κυβέρνηση είναι χωρίς σχέδιο. Με τις επιλογές της οδηγεί την ύπαιθρο σε μαρασμό και καθιστά της έξοδο από την κρίση, μακρινό όνειρο.
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like.Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το 'αρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη.Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε.